Mano pasaulis

 

 

                      Vaiko pasaulis yra didelis, spalvotas, gražus, įdomus. Ten visada yra kas veikti. Galima žaisti, gaminti, spręsti, galima svajoti ir juoktis su draugais, šeima.

                      Gruodžio 7 d. mūsų gimnazijos pradinukai dalyvavo Rietavo savivaldybės pradinių klasių mokinių konferencijoje ,,Mano pasaulis“.

                      Apie savo pasaulį konferencijoje pranešimus skaitė 2 klasės mokinys Eivinas Barauskis ,,Mano laisvalaikis“ ir 3 klasės mokinys Airidas Gricius ,,Mano žaislai ir žaidimai“.

Eivinas papasakojo apie savo laisvalaikio pomėgį konstruoti, klijuoti žaislus iš kartono. Pamatęs įdomesnę mašiną, traktorių ar laivą, tuoj pasidaro brėžinius, išsikerpa detales ir jas klijuoja karštais klijais. Didžiausias padarytas darbelis –laivas. Jį berniukas vežėsi ir į konferenciją. Laivas vis dar tobulinamas, nes Eivinas  nori padaryti, kad laivas galėtų plaukti.

Airidas papasakojo ir parodė visą savo žaislų –žemės ūkio technikos- kolekciją, su kuria gali dirbti visus žemės ūkio darbus. Net sesę pavežti! Taip pat pristatė  ir savo mėgstamus stalo žaidimus, kuriuos žaidžia visa darni šeima. Vaikų pranešimai įdomūs, išradingi.

Dėkojame berniukams už drąsą ir norą visiems papasakoti apie savo pasaulį. Sėkmės kitose konferencijose.,

20181207_113752

20181207_110518

 

Mokytoja Danutė Zelepugaitė