Kūrybinės dirbtuvės ,,Noriu Pasakos“ su rašytoja Neringa Tik

 

 

Lapkričio 28 dieną pradinukai vėl turėjo šventę- svečiavosi rašytoa Neringa Tik. Edukacinio užsiėmimo metu rašytoja pristatė savo knygeles, parodė dailininko pieštus originalius piešinius, papasakojo apie knygos kelią ir parodė, kad kurti pasakas yra nepaprastai smagu!

Edukacinės programos metu mokiniai ne tik klausėsi pasakų, bet ir patys kūrė. Rašytoja Neringa kartu su savimi atsivežė ir stebuklingą lagaminą, pilną įvairiausių kaukių, skrybėlių, aksesuarų. Jų dėka kiekvienas pradinukas tapo pasakos herojumi, net ir mokytojos turėjo savo vaidmenis stebuklingoje pasakoje. Tapę pasakų herojais keliavo pas raganą į gimtadienį traukdami dainelę ,,Du gaideliai“. Kadangi ragana buvo gera, tai kiekvienas pasakos veikėjas (ir Nykšrukas, ir Šokoladinis baravykas, ir Raudonkeepuraitė su drauge ir kt.) gavo dovanų Pasaką.

Edukacinės programos metu kiekvienas mokinys pamėgino kartu su rašytoja kurti pasaką. Pamokoje skambėjo juokas, žibėjo mokinių akys. Tikimės, kad nuoširdus, šiltas rašytojos Neringos bendravimas su mokinais, paskatins skaityti pasakas, o gal ir patiems jas kurti.

20181128_114849

20181128_115829

20181128_120521

Mokytoja Danutė